Osmaniye’de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri -...

Osmaniye'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri - "peygamberimiz Ve Aile" Konulu Konferans Düzenlendi

mevlid-i nebi haftası etkinlikleri - "peygamberimiz ve aile" konulu konferans düzenlendi

09 Kasım 2019 - 18:52

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, 08.11.2019 tarihinde, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha BİLGİÇ tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Kur 'an Kursu Öğreticisi Müberra ÖNAL'ın Kur 'an tilavetiyle başlayan program da açılış konuşması İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN tarafından yapıldı.

Daha sonra Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha BİLGİÇ tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verildi.

Yoğun katılımın sağlandığı hanımlara özel olarak verilen konferansa, İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun eşi Zeynep Tahiroğlu hanımefendi, kurum müdür eşleri, Kur'an Kursu öğreticilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret