Osmaniye’de Müftü Bestami Aksu Yatılı Kur’an Kursu’nda...

Osmaniye'de Müftü Bestami Aksu Yatılı Kur’an Kursu’nda "gençlik Ara Dönem Kampı" Yapıldı

müftü bestami aksu yatılı kur’an kursu’nda "gençlik ara dönem kampı" yapıldı

04 Şubat 2020 - 18:51

Osmaniye’nin çeşitli mahallelerinden İmam Hatiplerimizce  tespit edilen 28 öğrenciye Müftü Bestami Aksu Kur’an Kursunda, 27-31 Ocak 2020  tarihlerinde (5 günlük) “Gençlik Ara Dönem Kampı” yapıldı.

Türkiye İzcilik Osmaniye Temsilcisi Hasan BAYSAL öğrencilere İzcilik tanıtımı yaptığı kamp programı öğrencilerin obalara ayrılması ile başlayıp, öğrencilere yönelik temel dini bilgiler, doğaçlama skeç, kitap okuma, münazara ve bilgi yarışması yapıldı. Ayrıca Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile kamp oyunları, sportif faaliyetler, okçuluk, futbol, etkinlikleri düzenlendi.

İl Müftü Yardımcıları Ahmet DEMİRER ve Muhammed DEĞİRMENCİ’in de katıldığı, içerisinde sema gösterisi, ilahi vs. gibi etkinliklerin yapıldığı  veda gecesi programı ile kamp sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri