Osmaniye’de şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil Ibrahim Akkaya...

Osmaniye'de şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil Ibrahim Akkaya Bahçe Ilçesinde Dualarla Toprağa Verildi

şehit piyade uzman onbaşı halil ibrahim akkaya bahçe ilçesinde dualarla toprağa verildi

29 Şubat 2020 - 18:51

İdlib'deki hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Akkaya, Bahçe ilçesinde toprağa verildi.

Şehidimiz için Bahçe Ağcabey Camiinde kılınan cenaze namazı İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırıldı. Kılınan namazın ardından şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya’nın naaşı Bahçe Şehitliğinde dualarla toprağa verildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya için Ağcabey Camiinde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Adnan Ertem, Vali Ömer Faruk Coşkun, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlkay Gül, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...