Rize’de Ailece Camide, Milletçe Duadayız

Rize'de Ailece Camide, Milletçe Duadayız

ailece camide, milletçe duadayız

31 Aralık 2021 - 21:02

Cami, dinin en temel kurumsal yapısı olarak toplumda ortak bir şuurun oluşmasına önemli katkılar sağlayan bir müessesedir. Toplumun her kesiminden insanın herhangi bir ayrıma gitmeden bir araya geldikleri, kaynaştıkları, aynı heyecanı yaşadıkları, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının doruk noktasına ulaştığı kutsal bir mekândır. Bu yönüyle geçmişten günümüze İslâm'da cami özel bir konuma sahip olagelmiştir.

Bu bağlamda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 01 Ocak 2022 Cumartesi günü ülke genelinde, tüm il ve ilçelerde “Ailece Camide, Milletçe Duadayız” temalı program gerçekleştirilecek, program kapsamında da İlimiz Merkez Sahil Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenlenecektir.

Program, 01 Ocak 2022 Cumartesi günü sabah ezanından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak, toplu olarak kılınacak sabah namazı sonrası tesbihat, zikir, sohbet ile devam edecek, akabinde dua ile tamamlanacaktır. Program sonrası ise ikramda bulunulacaktır.

Hem seherin manevi atmosferini yaşamak, hem de yeni yıla dua ile başlamak maksadıyla tüm halkımızı bu anlamlı programa davet ediyoruz…

Afiş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret