Sakarya’de Il Müftülüğü’nden Veda Programı

Sakarya'de Il Müftülüğü’nden Veda Programı

il müftülüğü’nden veda programı

14 Temmuz 2023 - 19:00

İl Müftülüğü’nden veda programı düzenlendi

Sakarya Müftülüğü tarafından emekliye ayrılan ve tayin nedeniyle ayrılacak olan personel onuruna Sakarya Müftülüğü’nün organizesiyle Sakarya il ormanı tabiat parkında veda programı tertip edildi.

Emekli Müftü Mehmet Korkmaz’ın yaptığı yemek duasıyla başlayan veda programında duygularını dile getirmek isteyen personel söz alarak duygularını ifade ettiler. Programa katılan müftülük personeliyle vedalaşarak helalleşen emekli hocaların veda konuşmaları sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Sakarya il ormanı tabiat parkında yapılan toplantıya İl Müftüsü Mehmet Aşık, eski İl Müftüsü Hasan Başiş,İl müftü yardımcıları ve Sakarya Müftülüğü Personelinin hazır bulunduğu veda programında bir konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık; “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çeşitli kademelerinde uzun yıllar hizmet veren ve son olarak Sakarya il müftülüğünde görev yaparken emekliliğe ayrılan ve tayin olan hocalara başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, emekli olan saygıdeğer hocalarımıza biz de Sakarya Müftülüğü ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” dedi.

Program sonunda, İl Müftüsü Mehmet Aşık ve emekli İl Müftü Hasan Başiş tarafından emekliye ayrılan ve tayini çıkan personele, başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Günün anısına fotoğraf çekimi yapılarak program sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır...