Sakarya’de Talim Ve Tashih-i Hurûf Hizmet Içi Eğitim Kursu Kurs...

Sakarya'de Talim Ve Tashih-i Hurûf Hizmet Içi Eğitim Kursu Kurs Sonu Sınavı Il Müftülüğünde Yapıldı

talim ve tashih-i hurûf hizmet içi eğitim kursu kurs sonu sınavı il müftülüğünde yapıldı

21 Aralık 2022 - 19:00

Başkanlığımızca, cami ve Kur'an kursu hizmetlerini yürüten imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticilerinin talim, tecvit, tashih-i hurûf ve mehâric-i hurûfla ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun bir şekilde okumalarını sağlamak amacıyla 26 Eylül-15 Aralık 2022 tarihleri arasında açılan Talim ve Tashih-i Hurûf Hizmet İçi Eğitim Kursu Kurs Sonu Sınavı Sınav Komisyonu tarafından 15 Aralık 202 Perşembe günü Sakarya İl Müftülüğünde yapılmıştır.

Talim ve Tashih-i Hurûf Hizmet İçi Eğitim Kursuna 14 İmam Hatip ve Müezzin Kayyım katılmış olup, tüm kursiyerler sınavda başarılı olmuştur.

Tüm Kursiyerlere İl Müftülüğü tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu