Siirt’te Müftü Kapıcıoğlu: Inancımızı, Medeniyet Ve...

Siirt'te Müftü Kapıcıoğlu: Inancımızı, Medeniyet Ve Kültürümüzü Iyi öğrenelim

müftü kapıcıoğlu: inancımızı, medeniyet ve kültürümüzü iyi öğrenelim

21 Aralık 2022 - 19:10

Siirt'te üniversite öğrencileriyle buluşan Vahap Kapıcıoğlu, "İnancımızı, medeniyetimizi, kültürümüzü, tarihimizi iyi öğrenmeye çalışalım." tavsiyesinde bulundu.

Siirt İl Müftülüğünce üniversite öğrencilerine yöneelik "Gençlik Buluşması" düzenlendi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü İsmail Fakirullah Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki buluşmada İl Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu, gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Müftü Kapıcıoğlu, öğrencilere kendilerini iyi yetiştirmelerini, sürekli okumalarını isteyerek şunları tavsiye etti:

"Üniversitede Eğitimimizi yürütürken en başarılı olmaya çalışalım. Çünkü biz, en iyi işi yapmak için yaratıldık. Biz öğrenciliğimiz esnasında da en güzel öğrenciliği yapalım, öğrenciliğimiz bittikten sonra hayata atıldığımızda da en güzel işi yapalım. Çünkü Müslüman olarak bu bizim vazifemiz. Öğrencilik sıralarında kendimizi çok iyi yetiştirelim. Kendi alanımızla ilgili okumalarımızı zaten yapacağız. İnancımızı, medeniyetimizi, kültürümüzü, tarihimizi iyi öğrenmeye çalışalım. Eğer bu şekilde donanımlı olarak hayata atılırsak başarımız kolaylaşır. Bulunduğumuz her yerde başarılı oluruz. İyi bir insan, iyi bir Müslüman oluruz."

 

Gençlerinin görüş ve isteklerinin de alındığı program, yapılan ikram ve hatıra fotoğrafıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...