Samsun’da Filistin Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor. Bu...

Samsun'da Filistin Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor. Bu Defa Salıpazarı Ilçemizde Filistin Için Elele Verdik

filistin için hayır çarşılarımız devam ediyor. bu defa salıpazarı ilçemizde filistin için elele verdik

28 Şubat 2024 - 19:05

FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞILARIMIZ DEVAM EDİYOR. BU DEFA SALIPAZARI İLÇEMİZDE FİLİSTİN İÇİN ELELE VERDİK

İl Müftümüz Seyfullah Çakır; Kaymakam Salih Başara, İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül,İl Müftü Yardımcısı Özlem Kalyoncu Şirin, ilçe müftüsü Kenan Doğru ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen hayır çarşısının açılışında konuşmada bulundu. Açılışın ardından protokol üyeleri standları ziyaret etti. Geniş katılımla açılışı gerçekleştirilen hayır çarşısında, halkımızın desteği ile elde edilen bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

#tdv #diyanetişleribaşkanlığı

#filistin #filistineözgürlük