Samsun’da ı. Dönem özel Vaaz Irşat Değerlendirme Toplantısı,...

Samsun'da ı. Dönem özel Vaaz Irşat Değerlendirme Toplantısı, Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır Başkanlığında Yapıldı. 17 Ilçe Vaizlerinin Katılımıyla Düzenlenen Toplantıda, 17 Ilçemizin Farklı Mahallelerinde Düzenlenen Vaaz Irşat Programları Değerlendiril

ı. dönem özel vaaz irşat değerlendirme toplantısı, il müftümüz sayın seyfullah çakır başkanlığında yapıldı. 17 ilçe vaizlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, 17 ilçemizin farklı mahallelerinde düzenlenen vaaz irşat programları değerlendirildi.

08 Aralık 2022 - 19:05

I. Dönem Özel Vaaz İrşat Değerlendirme Toplantısı, İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır başkanlığında yapıldı. 17 ilçe vaizlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, 17 ilçemizin farklı mahallelerinde düzenlenen vaaz irşat programları değerlendirildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret