Samsun’da Il Müftülüğümüz Ve Atakum Ilçe Müftülüğü Aile...

Samsun'da Il Müftülüğümüz Ve Atakum Ilçe Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürolarımız Işbirliğinde şehit Ailelerine Yönelik Iftar Programı Gerçekleştirildi.

il müftülüğümüz ve atakum ilçe müftülüğü aile ve dini rehberlik bürolarımız işbirliğinde şehit ailelerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

22 Mart 2024 - 19:05

İl Müftülüğümüz ve Atakum İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürolarımız işbirliğinde şehit ailelerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programına Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Sn.Yunus Akkaya, İl Müftümüz Sn.Seyfullah Çakır, Atakum İlçe Müftüsü Sn. Hüseyin Köksal ve şehit yakınları katıldı.

İftar programı, Din İşleri Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Sn.Yunus Akkaya ve İl Müftümüz Seyfullah Çakır' ın konuşmaları ve Atakum Müftümüz Hüseyin Köksal’ın şehitlerimiz için duası ile tamamlandı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri