Samsun’da Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediye...

Samsun'da Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediye Başkanı Ibrahim Sandıkçı Ve Il Müftümüz Seyfullah çakır Ile Birlikte Canik Müftülüğü Gençlik Merkezi Ve Hizmete Girecek Olan Kız Kur'an Kursu Binasinda Incelemelerde Bulundu.

sayın doç. dr. zülkif dağlı, canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı ve il müftümüz seyfullah çakır ile birlikte canik müftülüğü gençlik merkezi ve hizmete girecek olan kız kur'an kursu binasinda incelemelerde bulundu.

05 Nisan 2021 - 19:05

İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR, cuma namazını Canik Gazi Osman Paşa Camiinde kıldırdı. Ardından Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın katılımıyla Canik Müftülüğü Gençlik Merkezi ve hizmete girecek olan kız Kur'an Kursu binasinda incelemelerde bulunarak valimize çalışmalar ve gençlik merkezindeki sosyal alanlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret