Samsun’da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz...

Samsun'da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz Seyfullah çakır Başkanlığında, Terme Ilçemizde Gerçekleştirildi.

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftümüz seyfullah çakır başkanlığında, terme ilçemizde gerçekleştirildi.

09 Şubat 2024 - 19:05

Şubat ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Seyfullah Çakır başkanlığında, Terme ilçemizde gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Kur’an Kurslarında yürütülen eğitim faaliyetleri değerlendirilerek, Kur'an Kurslarının daha etkin ve verimli olabilmesi için gerekli hususlar istişare edildi. Ayrıca "Çocuk Dostu Camiler" projesi, Gençlik Hizmetlerinin daha kapsamlı ve verimli olabilmesi için uygulanacak ilgili projeler, "Cami Hizmetlerinin etkin hale getirilmesi" konuları görüşüldü.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin