Samsun’da Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediye...

Samsun'da Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediye Başkanı Sayın Ibrahim Sandıkçı Ve Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır Ile Birlikte Yaz Kur'an Kursu öğrencilerini Ziyaret Etti.

valimiz sayın doç. dr. zülkif dağlı, canik belediye başkanı sayın ibrahim sandıkçı ve il müftümüz sayın seyfullah çakır ile birlikte yaz kur'an kursu öğrencilerini ziyaret etti.

02 Temmuz 2022 - 19:05

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sandıkçı ve İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır ile birlikte Canik Meşe Camii ve Kur'an Kursunda eğitime devam eden Yaz Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Ayrıca ilçede açılan Yaz Kur'an kursları hakkında Canik İlçe Müftüsü Ali Çebi'den bilgi aldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret