şırnak Il Merkezinde Ve Bağlı Köylerde Görev Yapan Din...

şırnak Il Merkezinde Ve Bağlı Köylerde Görev Yapan Din Görevlilerinin Hadis Bilgilerinin Tespiti Ve Geliştirilmesine Yönelik Teklifler" Sunumu Yapıldı

şırnak il merkezinde ve bağlı köylerde görev yapan din görevlilerinin hadis bilgilerinin tespiti ve geliştirilmesine yönelik teklifler" sunumu yapıldı

22 Kasım 2018 - 00:24

Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Nurullah AGİTOĞLU tarafından Din görevlilerine yönelik "Şırnak İl Merkezinde ve Bağlı Köylerde Görev Yapan Din Görevlilerinin Hadis Bilgilerinin Tespiti ve Geliştirilmesine Yönelik Teklifler" sunumu yapıldı. Din görevlileri ile daha önce yapılmış olan anketin istatistik durumunu bildiren Agitoğlu, Hadis bilgisini daha da ileri düzeye götürmek adına neler yapılması gerektiğini aktardı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor