şırnak Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Tdv’ye Kurban Bağışı...

şırnak Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Tdv’ye Kurban Bağışı Yaptı.

şırnak valisi sayın ali hamza pehlivan, tdv’ye kurban bağışı yaptı.

15 Temmuz 2021 - 00:25

Şırnak Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla dünya genelindeki muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak amacıyla TDV’ye kurban bağışı yaptı. İl Müftümüz Sayın Mehmet Taştan, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek, Türkiye Diyanet Vakfı’nın ülke genelinde başlatmış olduğu vekâletle kurban bağışı kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyacı olan insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışmayı gerçekleştirerek İslam’ın kardeşliğini yüreklere taşıdığını kaydeden Vali Pehlivan, Türkiye Diyanet Vakfı’na vekâletle kurban bağışında bulunarak, bağış makbuzunu İl Müftümüz Mehmet Taştan’dan aldı.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu