Tecrübe Paylaşım Toplantılarının 16.sı Bitliste Düzenlendi

tecrübe paylaşım toplantılarının 16.sı bitliste düzenlendi

30 Kasım 2023 - 10:55

Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak,örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla basarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlilerinin deneyimlerini paylaştıkları Tecrübe Paylaşımı toplantılarınının 16.sı Bitlis ilimizde İl Kültür Merkezi Konferas Salonunda Din Görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Diyanet İşleri Uzmanı Ahmet Aslantaş ve İl Müftü Vekilimiz Şehmus Bayler'in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Mirac Camii İmam Hatibi Recep Çeri ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Ova Camii İmam Hatibi Seradin Basmacı yaptıkları faliyetleri sunum şeklinde din görevlilerimize aktararak tecrübelerini paylaştılar.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da