Trabzon’da Etkili Din Görevlisi Eğitim Ve Gelişim Semineri

Trabzon'da Etkili Din Görevlisi Eğitim Ve Gelişim Semineri

etkili din görevlisi eğitim ve gelişim semineri

23 Nisan 2019 - 00:41

20 Nisan 2019 tarihinde Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda, il genelindeki B ve C gurubu cami görevlilerine yönelik “Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri” gerçekleştirildi. TİDEF desteğiyle, cami görevlilerinin etkinlik ve verimliliğini artırmak, amacını taşıyan eğitim, Akçaabat İlçe Müftülüğü Ak Camii Müezzin-Kayyımı Cevat Kuruçelik tarafından kıraat olunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmaları İl Müftümüz Osman AYDIN, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki ve TİDEF Genel Sekreteri Şaban KARAKÖSE tarafından yapıldı.

Bir günlük eğitim programında; DİB Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Ahmet Koç, DİB Tekirdağ Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz KÖKTAŞ tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Program, İl Müftümüz Osman Aydın’ın teşekkür konuşması ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı