Trabzon’da “her Dem Genç Hep Dem Camide” Ismiyle Cami-gençlik...

Trabzon'da “her Dem Genç Hep Dem Camide” Ismiyle Cami-gençlik Buluşması Gerçekleştirildi

“her dem genç hep dem camide” ismiyle cami-gençlik buluşması gerçekleştirildi

17 Ekim 2021 - 00:40

Trabzon İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Cami Gençlik Buluşması” düzenlendi. Buluşmada, manevi danışmanlarımızın ev sahipliğinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarında kalan kız öğrenciler ile birlikte Trabzon’da tarihe ev sahipliği yapan camiler ziyaret edildi. Ayasofya Camii’nden başlayan ziyaret, Ahi Evren Camii’nin ziyaret edilmesiyle devam etti. Programa ev sahipliği yapan her iki cami görevlimiz, ziyarete katılan gençlere camilerin tarihi geçmişleri hakkında bilgiler verdi.

Program dâhilinde ayrıca, Ortahisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen “Gelecek Sensin-Sen Geleceksin” projesi kapsamında her bir din görevlimizin kendi mahallesinde rehberlik ettiği gençlerle Ayasofya Camii’nde bir program icra edildi. Kur’an tilaveti ve kısa tanıtımın ardından etkinlik sona erdi.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret