Trabzon’da Icazet Merasimi Düzenlendi

Trabzon'da Icazet Merasimi Düzenlendi

icazet merasimi düzenlendi

13 Haziran 2023 - 00:40

Yeşilyalı Mahallesi Merkez Erkek Kur'an Kursu ve Kız Kur'an kursundan Mezun Olan 48 Erkek, 36 Kız Öğrenci Hafız ve Hafizeler İçin İcazet Merasimi Düzenlendi

İl Müftüsü Selami Aydın, Yeşilyalı Mahallesi Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesinde İlçe Müftülüğü ve Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen "Hafızlık İcazet Merasimi"ne katıldı.

Düzenlenen programda konuşan İl Müftüsü Aydın, hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, "Hafızlık icazet merasimleri en hayırlı merasimlerden biridir. Bunu Peygamber Efendimiz (sas) tanımlıyor ve en hayırlı olduğunu O bizlere öğretiyor; ‘Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenenleriniz ve öğretenlerinizdir’ buyuruyor." diye konuştu.

İl Müftüsü Aydın tarafından yapılan icazet duasının ardından Hafızlık tacını giyen genç hafızlara, belgeleriyle birlikte çeşitli hediyeler verildi.

Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Kütahya'da Ziya Adnan Bükülmez'in Babası Vefat Etti