Trabzon’da Il Müftüsü Selami Aydın şehit Eren Bülbül’ün...

Trabzon'da Il Müftüsü Selami Aydın şehit Eren Bülbül’ün Kabrini Ziyaret Etti

il müftüsü selami aydın şehit eren bülbül’ün kabrini ziyaret etti

21 Aralık 2022 - 00:40

 

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, görevine başlamasının hemen akabinde şehit Eren Bülbül’ün ailesi ve kabrini ziyaret etti.

İl Müftüsü Aydın, 11 Ağustos 2017 tarihinde Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini ve kabrini ziyaret etti. Eren Bülbül’ün annesi ve Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci’nin de katıldığı ziyarette  Müftü Aydın, “ Vatanı için canını feda eden şehitlerimize şair Mehmet Akif Ersoy “Ey Şehid Oğlu Şehid, İsteme Benden Makber. Sana Ağuşunu Açmış Duruyor Peygamber” diyerek duygularını ifade etti. Bizde diyoruz ki bütün şehitlerimizi ve Eren’imizi Peygamberimize gönderdik. Rabbim onların şefaatine bizleri nail eylesin.  Onlar gözlerini kırpmadan bu vatan için şehadete yürüdü. Onların sayesinde bu güzel ülkemizde huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Eren gibi vatansever evlatlarımız olduğu sürece de yaşamaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Eren Bülbül’ün kabri başında okunan Kur’an-ı Kerim ve Aydın’ın yaptığı dua ile ziyaret sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...