Trabzon’da Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği Düzenlendi

Trabzon'da Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği Düzenlendi

mehmet akif ersoy’u anma etkinliği düzenlendi

19 Mart 2021 - 00:40

"İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Etkinlikleri" kapsamında ilimizde hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarında İl Müftümüz Osman AYDIN ve İl Müftü Yardımcımız Sıtkı KAYA’nın katılımıyla çevrim içi Mehmet Akif ERSOY’u anma etkinliği düzenlendi.

İçinde bulunduğumuz yılın İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı olması sebebiyle 2021 yılı Mehmet Akif ERSOY’u anma günü kapsamında "On Kıta Bir Vatan, İlelebed İstiklâl" konulu temanın ve öğrencilerin manevi ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlayacak Mehmet Akif ERSOY’ un hayatından kesitler konulu konuşmaların yapıldığı programa il genelinde hafızlık eğitimi veren 75 Kur’an Kursu katıldı.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da