Trabzon Müftülüğü Rektörlerle öğrencileri Iftarda Buluşturdu

Trabzon Müftülüğü Rektörlerle öğrencileri Iftarda Buluşturdu

trabzon müftülüğü rektörlerle öğrencileri iftarda buluşturdu

21 Nisan 2022 - 00:40

 

 

Trabzon Müftülüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi Camii müştemilatında bulunan ve İl Müftülüğüne bağlı olarak yıl boyunca kız ve erkek öğrencilere hizmet veren Gençlik Merkezinde iftar programı düzenledi.  

19 Nisan Salı Akşamı İl Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu da katıldı.

İl Müftüsü Osman Aydın, Müftü Yardımcısı Muhammed Suiçmez ve Ayşe Yılmaz, Manevi Rehberler Nurcan Kurdoğlu ve Feyzanur Akyol’un da katıldığı programda İl Müftüsü Osman Aydın, “Gençlik Merkezinin hizmetlerinden istifade eden gençleri iftarda ağırlamanın ve onlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı içerisinde "30 Ramazan 30 İftar" programı kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumunda görev yapan manevi rehberlerin eşliğinde her akşam farklı öğrenci grubu gençlik merkezinde ağırlanmaktadır” dedi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve TRÜ Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun da geçlerle hasbihal ettiği program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...