Tunceli Müftülüğü Din Görevlilerimize Ikram

din görevlilerimize ikram

12 Ekim 2018 - 13:58

05.10.2018 Din Görevlilerimize İkram

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan camiler ve Din Görevlileri Haftası, Münasebeti ile İl Müftüsü Aşır DURGUN Din görevlileri ve ailelerine ikramda bulundu, İl Müftüsü DURGUN yaptığı konuşmada, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve insanlık alemine hayırlara, kardeşliğimize, birlik, beraberlik ve huzurumuza vesile olsun. Kabe’nin yeryüzündeki şubeleri ve Allah’ın evleri olan camilerimiz, dinimizin ve istiklalimizin simgesi olarak yükselen huzur, bilgi, birlik ve ibadet mekanlarımızdır. Camilerimiz, Cenab-ı Hakk’a yönelen simalarımızın ve kalplerimizin nazargahı, ruh ve bedenlerimizin buluştuğu kıblegahı olan Kabe-i Muazzama’nın arzın üzerindeki birer şubeleridir. Camilerimiz, hürriyet ve istiklalimizin yegana simgeleri, vatan tapularımız ve varlığımızın ayakta tutan mabetlerimizdir” dedi. İl Müftüsünün konuşmasının ardından  personele yemek ikramında bulundu. Merkez Paşa Camii İmam Hatibi İbrahim Halil BAYSAN'ın duası ile yemek son buldu.

Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Adiyaman'da Din Görevlilerinden Depremzede Annelere Anlamlı Ziyaret