Yalova Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Konferans

camiler ve din görevlileri haftası konferans

12 Ekim 2018 - 13:58

08.10.2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferans

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Yalova İl Müftülüğü konuşmacı olarak Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt’un katıldığı bir konferans düzenledi.

Konferansta ilk olarak Yalova Müftüsü Turgut Açari, bir açış konuşması yaparak camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle teşrif eden Dr. Fatih Kurt’a teşekkür etti.

Akabinde Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, konuşmalarında din görevlilerine hitaben “Şehit cenazelerinde siz varsınız, doğumda siz varsınız, 15 temmuzda siz varsınız….”

Din görevlilerinin olduğu yerde biz rahat ve huzurlu oluyoruz. Nacizane tavsiyem din görevlisi toplumla daha yakından birlikte olsun.

Daha sonra Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt konuşmasında şu 11 özellikten bahsetti.

Din görevlisi fedakâr olmalıdır.

Din görevlisi ibnül vakt olmalıdır.

Din görevlisi, yaşantısıyla örnek olmalı.

Hâl diliyle anlatmalı.

Program, Yalova Valisinin Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt’a hediye takdimiyle sona erdi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...