Yalova Il Müftülüğü Ortaokullar Arası “ramazan Ve Infak”...

Yalova Il Müftülüğü Ortaokullar Arası “ramazan Ve Infak” Konulu Kompozisyon Ve Resim Yarışması Düzenledi.

yalova il müftülüğü ortaokullar arası “ramazan ve infak” konulu kompozisyon ve resim yarışması düzenledi.

01 Haziran 2019 - 01:12

Diyanet İşleri Başkanlığının desteklediği gençlik çalışmaları kapsamında Yalova İl Müftülüğü Ortaokullar Arası “Ramazan ve İnfak” konulu kompozisyon ve resim yarışması düzenlenmiştir.

İnfak konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla tertip edilen yarışma iki aşamalı olarak gerçekleştirildi.

İlk aşamada ilçelerde birinci olan öğrenciler ikinci aşamada il birinciliği için yarıştılar.

Kompozisyon dalinda

1. Melis Başkan (Çınarcık Koruköy Ortaokulu)

2. Şükran Bağcı (Altınova Dursun Dumangöz Ortaokulu)

3. Betül Çaka  (Yalova Merkez İmam-Hatip Ortaokulu) olurken, resim dalında birinciliğe layık eser bulunamadı.

2. Çağrı Ergen (Çınarcık Gülkent Ortaokulu)

3. Uhut Ali Emirza (Yalova Merkez İmam-Hatip Ortaokulu) oldu.

Dereceye giren ve yarışmaya katılan öğrenciler altın, para ve kitap ile ödüllendirildiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri