Yalova Il Müftülüne Bağlı Kur’an Kurs öğreticisi Olarak...

Yalova Il Müftülüne Bağlı Kur’an Kurs öğreticisi Olarak çalışan Görevliler, “hadislerle Islam” Okuyor.

yalova il müftülüne bağlı kur’an kurs öğreticisi olarak çalışan görevliler, “hadislerle islam” okuyor.

10 Nisan 2020 - 01:10

Yalova il müftülüğü, korona salgını nedeniyle tatil olan Kur’an kurs öğreticilerinin bilgi ve donanımını artırmak amaçlı “Mesleğimi Seviyorum Kendimi Geliştiriyorum” projesi kapsamında her ay bir cilt olmak üzere “Hadislerle İslam” kitabının okunmasını planladı. Proje kapsamında din görevlileri, her ay bir cilt okuyup ayın sonunda da okunan bu ciltten sınav olacaklar. Böylece hem kendi bilgi ve becerilerini artıracak hem de öğrendikleri yeni konuları whatsapp üzerinden öğrencileriyle de paylaşarak öğrencilerinin de gelişimine destek olacaklar. Öğreticiler, sadece “Hadislerle İslam “ kitabına bağlı kalarak bu süreçte ses dosyaları ve yazılı metin hazırlayarak İl Müftülüğüne hazırladıkları çalışmaları gönderecekler. İl müftülüğünün denetiminden geçen bu çalışmalar, web sitesinde, whatsapp gruplarında halkın istifadesine sunulacaktır. Soruları İl Müftü Yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı başkanlığında bayan vaizler hazırlayacaktır.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret