Yozgat’de Ilçe Müftüleri Toplantısı çekerek’te

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı çekerek'te

ilçe müftüleri toplantısı çekerek'te

13 Temmuz 2023 - 02:10

İlçe Müftüleri Toplantısı Çekerek'te

     İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında Çekerek İlçesinde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürü katıldı.

Çekerek İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Tevhid Camii altında bulunan kütüphane kafede gerçekleşen toplantıda gündem konuları ele alınıp din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak için istişarede bulunuldu. Toplantı sonrası İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Çorum İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Çekerek İlçe Müftüsü Sayın Fazıl Saraç ile Giresun İli Tirebolu İlçe Müftüsü olarak tayin edilen Yerköy İlçe Müftüsü Sayın Mustafa Aktaş'a plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Toplantı sonrası Gülden, ilçe müftüleri ile birlikte kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Tevhid Camii ve cami içerisindeki 4-6 yaş ve yaz kur’an kursuna devam eden öğrenciler ile biraraya geldiler. Daha sonra İlçe merkezinde Vakıf merkez şubemiz kanalı ile inşa edilen Merkez Tevhid camii ve ilimizin önemli mesire alanlarından birisi haline gelen lavanta bahçesi gezildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.