Zonguldak’ta Gündüz Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi’nde...

Zonguldak'ta Gündüz Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Regaib Kandili Programı Düzenlendi

13 Ocak 2024 - 03:00

Zonguldak Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından "Üç Aylar ve Regaip Kandili" konulu program düzenlendi. Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Gündüz Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Müftü Yardımcısı Tahir Erçin, Engelli Koordinatörleri ve Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı. Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse'nin de katıldığı program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müdürü Köse anlamlı bir günde güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Müftü Yardımcısı Erçin'in konuşmasının ardından program dua ile son buldu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.