Zonguldak’ta Personel Toplantısı Tepebaşı Yatılı Hafızlık...

Zonguldak'ta Personel Toplantısı Tepebaşı Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda Yapıldı.

17 Ekim 2023 - 03:00

İl Müftüsü Aşır Durgun başkanlığında yapılan toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftü Yardımcılarının kendi birimleri ile ilgili konuları personele duyurmasının ardından söz alan Müftü Durgun tüm görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Hafta münasebetiyle yapılan çalışmalar hakkında personeli bilgilendiren Durgun sözlerine şöyle devam etti; "Bizleri böyle bir görevde istihdam ettiği için Allah'a şükürler olsun. Bu bilinçle çalışarak görev bölgemizde her bir vatandaşımızla ilgilenmeli onlara din hizmetini en iyi şekilde sunmanın gayreti içinde olmalıyız. Çocuklar gençler yetişkinler 7 den 70'e herkesin ihtiyaç duyduğu din hizmetini en iyi şekilde yürütmek için kendimizi yenilemeli, Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarını takip ederek mesleğimizle ilgili yeni bilgilerle kendimizi donatmalıyız. Toplantı emekli din görevlilerine plaket takdim edilmesi ve Din Görevlileri Derneği tarafından yapılan yemek ikramı ile son buldu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.