“aile Içi Ve Kadına Yönelik şiddetle Mücadele Eğitimi”...

“aile Içi Ve Kadına Yönelik şiddetle Mücadele Eğitimi” Kastamonu Il Jandarma Komutanlığı Ve Komando Eğitim Alayı Brifing Salonlarında Gerçekleştirildi.

“aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi” kastamonu il jandarma komutanlığı ve komando eğitim alayı brifing salonlarında gerçekleştirildi.

07 Nisan 2022 - 19:39

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede daha profesyonel ve etkin bir şekilde hareket edilmesi, yaşanacak olayların olumsuz etkilerin azaltılması ve toplumda farkındalığın arttırılması amacıyla Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun rehberliğinde “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi” İl Müftümüz Mustafa Bilgiç tarafından Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Brifing Salonunda ve Komanda Eğitim Alayı Brifing Salonunda olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.

Eğitime; Aile ve Dini Rehberlik vaizi Sultan Saraçoğlu ve vaiz Bahadır Aydın da katıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı