Şanlıurfa’da Halfeti’de Farkındalık Semineri

Şanlıurfa'da Halfeti'de Farkındalık Semineri

halfeti'de farkındalık semineri

20 Ocak 2024 - 00:20

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Halfeti İlçesinde bulunan Ümmü Gülsüm Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde seminer düzenlendi.

Seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, Halfeti İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı, Milli Eğitim Müdürlüğü (AR-GE) üyesi Muharrem Çelik ile öğrenciler katıldı.

Eğitimci Muharrem Çelik, uygulamalı seminerle, öğrencilere bağımlılıkla mücadelede önemli bilgiler aktardı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan, gençlerin sağlıklı, mutlu ve başarılı olabilmeleri için zararlı çevrelerden uzak durmaları gerektiğini belirterek, insanlığa faydalı olmanın önemine değindi.

Öğrencilere bir sunum gerçekleştiren Eğitimci Muharrem Çelik ise, gençlere yönelik bir çağrıda bulunarak, zararlı alışkanlıklardan ve çevrelerden uzak durmalarını teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmalarını istedi.

Şimdiye kadar 6 ilçede düzenlenen seminerlerin, 13 ilçede yapılması hedefleniliyor. Seminerlerde çıkarılan raporlar, yetkililere teslim edilecek.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri