Şanlıurfa’da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

Şanlıurfa'da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

mart ayı ilçe müftüleri toplantısı

16 Mart 2021 - 00:20

Şanlıurfa ilçe müftüleri aylık toplantısı 11 Mart 2021 tarihinde saat 10.00'da Siverek İlçesinde, İl Müftüsü Mehmet Taştan'ın başkanlığında, ilçe müftülerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda Kilis Müftülüğüne bağlı olarak Fırat Kalkanı bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Koordinatörlüğü görevini sürdürmekte iken Siverek İlçe Müftülüğüne atanan Muhammed Çiçek'e yeni görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Toplantıda mübarek üç aylar, kandil geceleri başta olmak üzere dini ve milli günlerde yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü.

Pandemi sürecinde din hizmetleri ve eğitim hizmetleri çalışmaları değerlendirildi.

2021 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle personel arasında yapılacak olan ezanı güzel okuma, etkili hutbe okuma, hutbe yazma şiir yazma, proje ve bilgi yarışmaları duyurusu yapılarak personelin katılımının sağlanması istendi.

Toplantıda buna benzer daha birçok konular ele alındı. Toplantı sonunda İl Müftüsü TAŞTAN, Siverek İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek'e ev sahipliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...