Şanlıurfa’da Rasulayn Ve Tel Abyad Bölgesindeki Ihtiyaç...

Şanlıurfa'da Rasulayn Ve Tel Abyad Bölgesindeki Ihtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

rasulayn ve tel abyad bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli

31 Aralık 2019 - 00:21

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından Barış Pınarı Harekâtıyla YPG/PYD terör örgütlerinden arındırılan Rasulayn ve Tel Abyad bölgesinde ikamet edenlere yardım eli uzatıldı. İhtiyaç sahiplerine koliler halinde insani yardım kapsamında gıda yardım kolisi ve hijyenik malzeme kolisi dağıtımı yapılarak mutluluklarına ortak olundu.

İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN: “Barış Pınarı Harekâtında arındırılan bölgelerde ikamet eden kardeşlerimize yardımcı olmak için Şanlıurfa il Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubemiz olarak kardeşlerimizin ihtiyaçlarına yardımcı olmaya devam ediyoruz. Rabbimiz hayır sahiplerimizin yapmış olduğu ve yapacağı hayır ve hasenatları kabul eylesin.” dedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret