Şanlıurfa’da şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kurbanını...

Şanlıurfa'da şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kurbanını Tdv'ye Bağışladı

şanlıurfa valisi abdullah erin, kurbanını tdv'ye bağışladı

07 Temmuz 2020 - 00:20

Şanlıurfa Valisi Erin, kurban bağış Makbuzunu İl Müftüsü Mehmet Taştan’dan teslim aldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türkiye Diyanet Vakfı'nın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekaletini TDV Şanlıurfa Şubesine bağışladı.

İl Müftüsü Mehmet Taştan, Vali Erin’e bu örnek davranışından dolayı teşekkürlerini arz ederek Türkiye Diyanet Vakfının, her yıl uyguladığı gibi bu yılda büyük bir organizasyon ile vekâletle kurban bağışlarını yurt içinde ve yurt dışında 149 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti. Bu konu ile ilgili İl ve İlçe Müftülüklerimizin din görevlileriyle birlikte, vatandaşlarımızın vekâletle kurban bağışlarına bir köprü olduğunu dile getirdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri