Şanlıurfa’da şehit Uzman çavuş Rahmi Kaya Için Anma Programı

Şanlıurfa'da şehit Uzman çavuş Rahmi Kaya Için Anma Programı

şehit uzman çavuş rahmi kaya için anma programı

07 Ocak 2021 - 00:20

Barış Pınarı Harekât Bölgesi Telabyad ilçe kırsalında 29 Aralık 2019 tarihinde terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Rahmi Kaya'nın şehadet yıl dönümü münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi.

Düzenlenen anma programında:

1- Üs bölgesinde yapımı başlanmış olup devam eden Şehit Uzman Çavuş Rahmi Kaya Cami'nin kalan kısmı Türkiye Diyanet Vakfınca tamamlanarak ibadete açılışı gerçekleştirildi.

2- Şehit Uzman Çavuş Rahmi Kaya ve tüm şehitlerimiz için Şanlıurfa İl Müftülüğünce Mevlid programı icra edildi.

3- Şehit Uzman Çavuş Rahmi Kaya Cami Kitaplığı’na askerlerimizin ve Suriyeli vatandaşların istifade etmesi için, Diyanet İşleri Bakanlığı'nın Türkçe ve Arapça dillerinde basılı yayınları hediye edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri