Şırnak’de Il Müftümüz Silopi Ilçesine Bir Ziyaret...

Şırnak'de Il Müftümüz Silopi Ilçesine Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

il müftümüz silopi ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

09 Temmuz 2021 - 00:25

İl Müftümüz Silopi İlçesine Bir Ziyaret Gerçekleştirdi. İl Müftümüz Sayın Mehmet Taştan, ilçe gezileri kapsamında Silopi İlçesini ziyaret etti. İlçe Müftüsü Sayın Mehmet Sait Okumuş ile makam odasında Silopi’de yürütülmekte olan din hizmetleri hakkında bilgi alan Müftü Taştan daha sonra ilçede görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Müftü Taştan; din görevlisinin taşıması gereken vasıflar, din hizmetlerinin yürütülmesi ve Yaz Kur’an Kurslarının da başlamasıyla dikkat edilecek hususlarda tavsiyelerde bulundu. Müftü Taştan, toplantının ardından gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik dolaysıyla İlçe Müftüsü ve personellere teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.