Şırnak’de Müftü Tolan; "bu Yarışmanın Kazananı...

Şırnak'de Müftü Tolan; "bu Yarışmanın Kazananı Hepinizsiniz"

müftü tolan; "bu yarışmanın kazananı hepinizsiniz"

23 Mart 2019 - 00:26

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Başkanlığımızın Ülke genelinde başlatmış olduğu ve Şırnak İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından da lise öğrencileri arasında düzenlenen Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma final yarışması yapıldı.  Ülkemiz genelinde yapılan bu yarışma ile gençliğin eğitime teşvik edilmesi ve değerlerini unutmamaları amaçlandı.  Yarışma programına katılan İl Müftümüz Ramazan Tolan; "Bu yarışmanın kazananı hepinizsiniz. Çanakkale şehitlerimizi böyle güzel bir şiir ile anarak onlara duyduğunuz derin sevgiyi göstermiş oldunuz." dedi. Ardından söz alan Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz öğrencilere böyle güzel bir şiiri ezberledikleri için teşekkür etti. Şırnak İl genelinde Liseler arasında yapılan yarışmada birinciliği Merkez Fen Lisesi Öğrencilerinden Hatice Yorga, ikinciliği İdil İlçesi ÇPL Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Şerife Akay ve üçüncülüğü Silopi İlçesi Park Elektrik ÇPL öğrencilerinden Emine Selçuk kazandı. Dereceye giren öğrencilere yarım ve çeyrek altın ödülleri İl Müftümüz Ramazan Tolan, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz tarafından verildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.