Çorum’da Il Müftümüz Muharrem Biçer, Ilçe Müftüleri...

Çorum'da Il Müftümüz Muharrem Biçer, Ilçe Müftüleri Toplantısına Kargı’dan Başladı

il müftümüz muharrem biçer, ilçe müftüleri toplantısına kargı’dan başladı

12 Temmuz 2019 - 11:56

Çorum İl Müftümüz Muharrem Biçer, aylık mutat olarak yaptığı İlçe Müftüleri toplantılarının başlangıcını Kargı’dan başlattı. İlk defa yapılan ilçe müftüleri toplantısının başlangıcı İl Müftüsü Muharrem Biçer başkanlığında 13 ilçe müftüsünün katılımıyla Kargı’da gerçekleştirildi.

Kargı İlçe Müftülüğünde yapılan değerlendirme toplantısının ardından İl Müftümüz ve heyeti bir dizi ziyaret ve programlar da gerçekleştirdi.  İl Müftümüz Muharrem Biçer ve Heyeti; Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Merkez Mihrihatun Cami’nde öğle namazı öncesi vaaz ve sonrasında Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'le bir süre sohbet ile Kargı'lı vatandaşlarla hasbihal yaptı.

Program sonunda Kargı Yaylasında İlçe Müftülerimizle birlikte müftülükler ve din hizmetleri alanında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı