29 Mart 2022 - 00:45

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlediği "Genç Muhafızlar" Hafızlık Bölge Yarışması Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesiyle, Tunceli İmam Hatip Ortaokulu'nun ev sahipliğinde Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ, Malatya il birincilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Şevket Dilmaç'ın da konuşma yaptığı yarışmada seçici kurul komisyon başkanı İl Müftü Yardımcısı Hacı Eşref Gökçe ve seçici kurul üyeleri İl Müftü Yardımcısı Yunus Güleç, Nazımiye İlçe Müftüsü Abdüsselam Porsnok, Şube Müdürü Mehmet Çok ve İl Vaizi Davut Yıldız yer aldı.

Yarışmaya katılan bütün hafızlarımızı ve onları hazırlayan idareci ve öğretmenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.