İstanbul’da Afet Ve Acil Durum Yönetimi Toplantısı Düzenlendi

İstanbul'da Afet Ve Acil Durum Yönetimi Toplantısı Düzenlendi

afet ve acil durum yönetimi toplantısı düzenlendi

12 Ocak 2022 - 16:30

“Türkiye Afet Müdahale Planı” kapsamında düzenlenen Afet ve Acil Durum Yönetimi Toplantısı İstanbul’da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) arasında imzalanan  “Afet ve Acil Durum Faaliyetleri ile İnsanî Yardımlar”a ilişkin iş birliği yapılmasına dair imzalanan protokol ve “Türkiye Afet Müdahale Planı” kapsamında, ülkemizde meydana gelen afet ve acil durumlarda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatı ile diğer paydaş kurum ve kuruluşların rol ve sorumluluklarının yer aldığı, İstanbul Afet Müdahale Planı, İstanbul’un Afet Hazırlığı, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezleri iş ve işlemleri gibi hususlarla ilgili AFAD Başkanlığı koordinesinde bir toplantı düzenlendi.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hasdal Binası’nda düzenlenen toplantıya İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş ve Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bilecik, Balıkesir İl Müftüleri ile İstanbul İçe Müftüleri katıldı.

Toplantı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri