İstanbul’da Göçmen Yetimler Iftar Programında Buluştu

İstanbul'da Göçmen Yetimler Iftar Programında Buluştu

göçmen yetimler iftar programında buluştu

12 Nisan 2022 - 15:00

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş'un katılımıyla göçmen yetimlere yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü Göç Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesi iş birliğinde Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde göçmen yetimlere yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar öncesinde Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Davut Avcı'nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okuduğu Akşam ezanıyla başlayan program İstanbul il Müftü yardımcısı Hüseyin Demihan'ın duasıyla devam etti.

İstanbul il Müftü yardımcıları ve göçmen yetimlerin katıldığı program duaların ardından sona erdi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...