İstanbul’da Her Hafta “engelsiz Buluşmalar” Programı

İstanbul'da Her Hafta “engelsiz Buluşmalar” Programı

her hafta “engelsiz buluşmalar” programı

24 Mart 2021 - 15:00

İstanbul Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından “Engelsiz Buluşmalar” programı kapsamında, İstanbul Müftülüğü sosyal medya hesapları üzerinden alanında uzman konukların katılımı ile programlar düzenlenmektedir.

İstanbul Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, “Gelin hep beraber, Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin moral motivasyonlarını arttıralım. Engelli kardeşlerimize karşı sorumluluklarımızı bilelim. Önlerinde engel olmayalım. Hayat hep beraber güzeldir.” sloganlarıyla başladığı “Engelsiz Buluşmalar” programı kapsamında, her hafta alanında uzman konukların katılımı ile programlar düzenlenmektedir.

“Engelsiz Buluşmalar” programı kapsamında İstanbul Müftülüğü sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen buluşmalardan ilki Dr. Burhan İşliyen (Diyanet İşleri Başkanlığı- Başkan Yardımcısı) ile “İslam Toplumunda Engellilere Bakış” adıyla İkincisi, Prof. Dr. Asım Yapıcı (Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi)  ile “Engellilik ve Maneviyat İlişkisi” adıyla gerçekleştirildi.

Her hafta Perşembe günü bir konuğun ağırlanacağı programda, 25 Mart 2021/20:00’da Doç. Dr. Ali KUMAŞ (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi) ile “İslam Hukuku’nda Engelliler” konusunda, 1 Nisan 2021/Perşembe/20.00’da ise Dr. Olgun Gündüz (Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Daire Başkanı) ile “Pandemi Döneminde Engellilere Yönelik Psikolojik Destek” konularında buluşma gerçekleştirilecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da