İstanbul’da Istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında...

İstanbul'da Istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Dualarla Anıldı

istiklal şairi mehmet akif ersoy kabri başında dualarla anıldı

28 Aralık 2022 - 15:00

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 86. yılı dolayısıyla kabri başında anma töreni düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy'un Edirnekapı'daki kabri başında yapılan anma töreni, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Aşr-ı Şerif okunmasıyla başladı. Törende, okunmuş olan hatimlerin duası İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından yapıldı.

Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara, İl Kolordu ve Jandarma Komutanları ile il sivil ve askeri protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri, Mehmet Akif Ersoy`un torunu Selma Argon, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı