Adiyaman’da 7 Yaşındaki Ayşe Serra Canpolat, Kumbarasında...

Adiyaman'da 7 Yaşındaki Ayşe Serra Canpolat, Kumbarasında Biriktirdiği Parayı Yetim çocuklara Verilmesi Için Il Müftüsüne Teslim Etti

7 yaşındaki ayşe serra canpolat, kumbarasında biriktirdiği parayı yetim çocuklara verilmesi için il müftüsüne teslim etti

11 Şubat 2021 - 09:00

Adıyaman'da yaşayan 7 yaşındaki Ayşe Serra Canpolat, kumbarasında biriktirdiği parayı yetim çocuklara verilmesi için İl Müftümüz Mehmet Taşcı’ya  teslim etti.

Canpolat, babasından her gün aldığı bozuk parayı kumbarasında biriktirip yetim çocuklara bağışlamaya karar verdi. Biriktirdiği 120 Türk Lirasını yetim çocuklara bağışlamak isteyen Canpolat, babası ile birlikte İl Müftümüz Mehmet Taşcı'yı ziyaret ederek müftülüğe teslim etti.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, 7 yaşındaki minik bağışçıyı tebrik ederek, "Minik kızımız kumbarasındaki biriktirdiği parayı getirip bizlere teslim etti. Bizler de emaneti alıp yetimlere iletmek üzere ilgili müftülük personelimize teslim ettik." dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı