Adiyaman’da Il Müftümüz Mehmet Taşcı, Müftülükte çalışan...

Adiyaman'da Il Müftümüz Mehmet Taşcı, Müftülükte çalışan Bayan Personelin Gününü Kutladı.

il müftümüz mehmet taşcı, müftülükte çalışan bayan personelin gününü kutladı.

10 Mart 2021 - 09:00

8 Mart Dünya Günü münasebetiyle İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Müftülüğümüzde çalışmakta olan Bayan Vaiz ve Memurlara kahvaltı vererek günlerini tebrik etti. Kahvaltıdan sonra her bayan personele gül takdim etti.

Müftümüz Mehmet Taşcı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Adıyaman İl Nüfus Müdürü Ayten Bulunmazer’i ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı Hocamıza Şube Müdürü Murat Yılmaz, İl Vaizi Gül Hicran Kılıç ve Sibel Özdemir eşlik ettiler. 

Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, gün vesilesi ile Besni ilçe Kaymakamı Nazlı Demir'i makamında ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. İl müftü Yardımcısı Hatun Özmen'e Besni ilçe Müftüsü Mehmet Ünsal, Adıyaman Müftülüğü Şube Müdürü Murat Yılmaz, Din Hizmetleri Uzmanı Zülküf Çetindağ ve İl Müftülük Vaizi Gül Hicran Kılıç eşlik ettiler


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...