Adıyaman üniversitesin’de “islam Medeniyetinin Inşaasında...

Adıyaman üniversitesin’de “islam Medeniyetinin Inşaasında Sünnet” Adlı Konferans Düzenlendi.

adıyaman üniversitesin’de “islam medeniyetinin inşaasında sünnet” adlı konferans düzenlendi.

13 Aralık 2022 - 09:00

Adıyaman Üniversitesin’de “İslam Medeniyetinin İnşaasında Sünnet” adlı konferans düzenlendi.   Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım ve Gaziantep Üniversitesi Azez İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar'ın konuşmacı olarak katıldığı Konferans Rektörlük Konferans Salonunda düzenlendi.

Bir dizi konferans vermek için Adıyaman'a gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım ve Gaziantep Üniversitesi Azez İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar, konferans öncesi İl Müftüsü Mehmet Taştan'ı ziyaret ettiler.
Müftü Taştan; Adıyaman Müftülüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi vererek, yapılacak olan çalışmalar için istişare ettiler.

Daha sonra Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen panele katılan konuşmacılar, Prof. Dr. Yıldırım “Peygamber’in Medeniyet İnşaası”, " Prof. Dr. Çınar ise “Sünnetin Aktüel Hayattaki Yansımaları” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konferansın ardından konuşmacılara İl Müftüsü Mehmet Taştan tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret