Yozgat’de Gençler Sabah Namazında Buluştu

Yozgat'de Gençler Sabah Namazında Buluştu

gençler sabah namazında buluştu

13 Aralık 2022 - 02:10

İl Müftülüğümüz koordinesinde üniversite öğrencisi gençlerin katılımıyla 'Sabah Namazı Buluşması' gerçekleştirildi.

Merkez Çağrı Camii'nde gerçekleştirilen buluşmaya Bozok Üniversitesi Cami ve Gençlik Topluluğu, İyilik ve Değerler Topluluğu ile İlim Yayma Cemiyeti yöneticileri ve yurt öğrencileri, Akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Namaz öncesi İl Müftümüz Sayın Ali Gülden sohbettinde kehf suresi bağlamında gençlik ve önemi, gençlik döneminin nasıl değerlendirilmesi gerektiğinden bahsetti.

Sabah namazını kıldıran Gülden, namaz sonrasında yapılan tesbihat, zikir ve ilahilerin akabinde yapılan kahvaltı ikramında gençler ile sohbet etti.

Program İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in Sabah Namazı Buluşmasına katılımları sebebiyle gençlere ve katkıları sebebiyle de Din Görevlilerine teşekkür etmesi ile sona erdi.

Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor