Afyonkarahisar’da 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu...

Afyonkarahisar'da 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı…

Afyonkarahisar'da 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı…

11 Haziran 2022 - 09:10

2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı…

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı Başkanlık Müşaviri Dr. Ulvi Ata’nın katılımıyla İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısına Başkanlık Müşaviri Dr. Ulvi Ata, İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaizler, Uzmanlar, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İl Müftü Vekili Harun Yılmaz yaptığı konuşmada; “Kurban İbadeti, çok önemli ibadetlerimizden biridir. Vekalet yoluyla kurban ibadeti ile de yurt içinde ve yurt dışında nice ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaktadır. Her konuda olduğu gibi bu konuda da emek ve gayretinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.

Programda konuşan Başkanlık Müşaviri Ulvi Ata ise ‘’Bizler çok önemli bir kurumun mensuplarıyız. Verilen kurbanlar bizlere emanettir ve bize emanet edilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizlerin görevidir. Bizlerden istenen daha fazla gayret etmek, insanların umudunu yeşertebilmek, ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaktır." diyerek sözlerine son verdi.

Katkı sunan ve bütün katılanlara teşekkür ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...