Afyonkarahisar’da Il Müftülüğü Tarafından "bir Yetime...

Afyonkarahisar'da Il Müftülüğü Tarafından "bir Yetime Aile Olmak" Paneli Düzenlendi.

01 Temmuz 2022 - 09:10

İl Müftülüğü tarafından "Bir Yetime Aile Olmak" paneli düzenlendi.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından "Bir Yetime Aile Olmak" konulu panel düzenlendi.

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın açış konuşmalarıyla devam etti.

Müftü Kazancı; konuşmasında panelistlere ve programda emeği geçen herkese ayrıca katılımcılara teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde düzenlenen "Bir Yetime Aile Olmak" panelinde, ilk panelist ADRB Koordinatörü Yıldız Mumyakmaz "Dini Referanslar Bağlamında Koruyucu Ailelik" konusu anlattı.

İkinci panelist Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile Biriminde görev yapan psikolog Edip Alçelik "Nasıl Koruyucu Aile Olunur?" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Son panelist, Bolvadin Karayokuş Köyü İmam Hatibi, koruyucu aile Abdülkadir Ceylani Kekeç ise koruyucu ailelik hakkında tecrübe paylaşımında bulundu.

Moderatörlüğünü ADRB Vaizi Bilge Uçar'ın yaptığı panelin sonunda, hediye takdimi için sahneye çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, koruyucu aile olmanın öneminden bahsederek gerçekleşen bu panel için panelistlere ve Afyonkarahisar İl Müftülüğüne teşekkür etti.

Program, İl Müftü Yardımcıları Sevdegül Çekiç ve Mevlüt Şahiner'in teşekkür konuşmaları ve hediye takdimi ile sona erdi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı