Afyonkarahisar’da "liderlik Temel Kursiyerlik Semineri"

Afyonkarahisar'da "liderlik Temel Kursiyerlik Semineri"

13 Eylül 2022 - 09:10

"Liderlik Temel Kursiyerlik Semineri"

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye İzcilik Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde planlanmış olan "Liderlik Temel Kursiyerlik Semineri" Afyonkarahisar İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminere, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Şube Müdürü Hasan Demir, İzci Lideri İl Temsilcileri Hasan Hüseyin Bala, Hasan Karatekin ve izcilik çalışmalarında görev alacak din görevlileri katıldı.

Açış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç'in yaptığı seminerde, İzci Lideri İl Temsilcileri Hasan Hüseyin Bala ve Hasan Karatekin tarafından kursiyerlere "Liderlik Temel Eğitim Kursu Semineri" verildi.

Başkanlığımızın her alanda etkili din görevlisi olma gayesi taşıdığı bu seminerde, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.